Nexium online kopen

Last van oprispend maagzuur of maagzweren dan is Nexium kopen de oplossing voor jou.

Waarom moet ik Nexium kopen, wat is het en waarvoor kan ik het gebruiken?

Nexium is een maagzuurremmer. Het geneesmiddel behoort tot de protonpompremmers. Dit wil zeggen dat het de aanmaak van zuur in de maag vermindert. Iedereen kent dat gevoel van oprispend maagzuur dat vanuit de maag in je slokdarm komt en een branderig gevoel veroorzaakt, wel Nexium kopen kan je helpen om dit te voorkomen.

Verder wordt het geneesmiddel ook nog gebruikt voor het behandelen van maagzweren bij volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar. Je kunt Nexium kopen in tablet vorm in elke apotheek in je buurt. Ook online kan je natuurlijk Nexium kopen. Als je dat wenst kan je natuurlijk ook generieke Nexium kopen zonder recept, toch is het steeds raadzaam om een arts of apotheker te raadplegen voor je een geneesmiddel gebruikt.

Wanneer moet ik extra opletten bij het gebruiken van dit geneesmiddel of wanneer mag ik het niet gebruiken?

Je mag dit geneesmiddel niet gebruiken als je jezelf in één van de volgende situaties bevindt:

 • je bent allergisch aan een bestanddeel van het geneesmiddel;
 • je bent allergisch aan de zogenaamde protonpompremmers, zoals, bijvoorbeeld, lanzoprazol;
 • je gebruikt een geneesmiddel voor de behandeling van HIV.

Extra voorzichtigheid met het nemen van Nexium is geboden als je ernstige problemen met je lever of nieren hebt of als je ooit huiduitslag kreeg na behandeling met een identiek medicament. Ook als je bepaalde medicamenten gebruikt, de lijst vind je terug in de bijsluiter, moet je voorzichtig zijn met het nemen van dit medicament. Raadpleeg je arts of apotheker om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste wisselwerking optreedt indien je beide medicamenten combineert.

Vrouwen die zwanger zijn of van plan zijn dit te worden gaan best even langs bij hun dokter en deze zal dan bepalen of ze het medicament mogen gebruiken of niet. Omdat het niet geweten is dat het medicament in de moedermelk komt of niet, mag je tijdens de periode dat je borstvoeding geeft het geneesmiddel niet gebruiken. Meestal heeft dit geneesmiddel ook geen enkele invloed op het besturen van voertuigen of het bedienen van machines. Noodzakelijk is wel dat je jezelf steeds aan de aanbevolen of voorgeschreven dosis houdt.

Als je een overdosis van dit medicament hebt genomen of denkt genomen te hebben, raadpleeg je best je dokter of apotheker zo snel mogelijk. Als je echter vergeten bent het medicament in te nemen, mag je deze innemen van zodra je eraan denkt, indien je echter bijna de volgende dosis moet nemen, moet je de vergeten dosis overslaan. Gebruik geen extra dosis om de overgeslagen inname in te halen. Denk eraan dat Nexium een geneesmiddel is en je het dus ergens moet bewaren waar je kinderen en/of huisdieren er niet aan kunnen.

Kunnen er bij het gebruik van dit geneesmiddel ook bijwerkingen optreden en zo ja de welke?

Nexium is een geneesmiddel en dus kunnen er net zoals bij elk ander geneesmiddel bijwerkingen optreden. Afhankelijk van de ernst van deze bijwerkingen moet je onmiddellijk stoppen met het gebruik van dit geneesmiddel en een arts contacteren. Ernstige bijwerkingen zijn, bijvoorbeeld, een plotseling piepende ademhaling, het zwellen van de lippen, problemen met slikken, roodheid van de huid met blaarvorming en vervelling. Als je deze waarneemt moet je zonder verwijl een arts contacteren.

Andere mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel die kunnen optreden zijn bijvoorbeeld:

Vaak (bij maximaal 1 op 10 mensen)

 • hoofdpijn
 • diarree
 • misselijkheid.

Soms (bij maximaal 1 op 100 mensen)

 • opzwellen van voeten en enkels
 • slapeloosheid
 • droge mond.

Zelden (bij maximaal 1 op 1000 mensen)

 • smaakveranderingen
 • bloedziekten
 • ontsteking van de mondholte.

Zeer zelden (bij maximaal 1 op 10000 mensen)

 • agressie
 • hallucinaties
 • borstvorming bij mannen.

Een volledig overzicht vind je terug in de bijsluiter, lees deze aandachtig door voor je het geneesmiddel gebruikt.