Amoxicilline kopen in Duitsland

Amoxicilline een krachtig en efficiënt geneesmiddel dat gebruikt wordt bij bacteriële infecties

Waarom Amoxicilline kopen; wat is het en waarvoor wordt het gebruikt?

Waarom moet je nu Amoxicilline kopen? Wel je moet Amoxicilline kopen omdat het een van de krachtigste en efficiëntste geneesmiddelen is dat gebruikt kan worden voor de behandeling van bacteriële infecties. Artsen zullen een antibioticakuur met Amoxicilline meestal voorschrijven voor het behandelen van verschillende soorten bacteriële infecties, zoals, bijvoorbeeld, luchtweginfecties, blaasontsteking, chlamydia en hersenvliesontsteking.

Amoxicilline is eigenlijk de werkzame stof van het geneesmiddel en deze wordt via het bloed verspreid doorheen je lichaam om alle aanwezige bacteriën te doden. Dit heeft tot gevolg dat je klachten, zoals pijn of koorts, zeer snel zullen verdwijnen.

Je kan geen Amoxicilline kopen zonder voorschrift dus zal je eerst je arts moeten raadplegen en het bij je apotheker in de buurt gaan kopen. Bij de meeste online apotheken kun je echter wel een generische Amoxicilline kopen zonder voorschrift. Amoxicilline kopen kan voor jou de beste oplossing zijn om snel verlost te worden van je infectie. Voordat je echter overgaat tot Amoxicilline kopen, is het raadzaam dat je eerst een arts of apotheker te raadplegen.

Wat zijn de voornaamste zaken die je moet weten voordat je Amoxicilline gebruikt en hoe moet je het gebruiken?

Als je dit geneesmiddel voor de eerste keer gaat gebruiken, moet je rekening houden met het volgende:

 • Gebruik het medicijn niet als je allergisch bent voor de werkzame stof amoxicilline, andere soorten van penicilline of voor één van de andere bestanddelen;
 • Denk eraan dat een antibioticakuur steeds volledig dient te worden uitgenomen, zelfs al heb je geen last meer. De kans bestaat dat een infectie kan terugkeren als je vroegtijdig stopt met het nemen van de antibiotica;
 • Tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding kan het innemen van Amoxicilline in normale hoeveelheden geen kwaad . Het spreekt echter voor zich dat je wel steeds een arts moet melden als je zwanger bent of borstvoeding geeft, zodat hij kan beslissen dat inname mag of niet;
 • Dit geneesmiddel kan een wisselwerking veroorzaken in combinatie met bepaalde andere geneesmiddelen zoals, bijvoorbeeld, bepaalde bloedverdunners. Raadpleeg je arts hierover voor je het geneesmiddel gebruikt.

Amoxicilline kun je verkrijgen in de vorm van tabletten en in doseringen van: 500mg, 750mg en 1000mg. Je moet deze tabletten doorslikken met voldoende vloeistof. Amoxicilline kan tijdens of na de maaltijd ingenomen worden. Indien je weet dat je snel last hebt van maag-darmklachten, neem je het geneesmiddel best in met wat voedsel. Je arts zal de dosering bepalen en ook hoe lang je Amoxicilline moet gebruiken.

Meestal duurt een kuur tussen de 5 en 15 dagen. Houd je steeds aan de, door je arts voorgeschreven dosering en lees de bijsluiter aandachtig door.

Amoxicilline kopen is dus waarschijnlijk de beste keuze om snel verlost te worden van bacteriële infecties!

Welke bijwerkingen kunnen er optreden bij het gebruiken van Amoxicilline?

Amoxicilline is een geneesmiddel en dus kunnen er ook bijwerkingen optreden. In de onderstaande tabel vind je enkele voorbeelden van bijwerkingen die kunnen optreden, de volledige lijst met bijwerkingen vind je terug in de bijsluiter.

Vaak (minder dan 1 op 10 mensen)

 • misselijkheid
 • diarree
 • huiduitslag met stevige jeuk
 • droge mond.

Soms (minder dan 1 op 100 mensen)

 • superinfecties
 • matige stijging van de leverenzymen.

Zelden (minder dan 1 op 1000 mensen)

 • geneesmiddelenkoorts
 • leverontsteking
 • hyperactiviteit.

Zeer zelden (minder dan 1 op 10000 mensen)

 • verandering in de samenstelling van het bloed
 • zwarte verkleuring van de tong.

Denk eraan dat Amoxicilline een geneesmiddel is en dus buiten het bereik van kinderen en huisdieren moet worden bewaart. Raadpleeg steeds eerst je arts of apotheker voor je overgaat tot Amoxicilline kopen.