Alprazolam kopen zonder recept

Alprazolam kopen is waarschijnlijk de beste oplossing om je angsten te bestrijden

Wat is Alprazolam eigenlijk en waarvoor kan ik het gebruiken?

Alprazolam is een geneesmiddel uit de zogenaamde groep van benzodiazepinen. Meestal wordt het door de arts voorgeschreven voor de behandeling van ernstige angst waaronder die het onmogelijk maakt dat je normaal kan functioneren. Alprazolam is een geneesmiddel dat rustgevend werkt, de spieren ontspant en je angstgevoelens vermindert. Als je, bijvoorbeeld, last hebt van vliegangst kan Alprazolam kopen dit zal je helpen om weer te kunnen genieten van een rustige en aangename vlucht. Alprazolam onderdrukt je emoties wat voor een kalmerend gevoel zal zorgen als je angstig of gespannen bent.

Ook je fysieke klachten zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen of transpireren, welke vaak hand in hand gaan met angst en spanning, zullen hierdoor vermindert worden. Je arts kan dus Alprazolam kopen aanraden om af en toe te gebruiken, bijvoorbeeld bij je volgende verre reis met het vliegtuig, of om je paniek stoornissen of sociale fobie te behandelen. Je kan Alprazolam kopen in een online apotheek of bij je apotheker in de buurt. In je online apotheek kan je ook Alprazolam kopen zonder recept, let wel op dat je bij langdurig gebruik een arts raadpleegt.

Hoeveel mag je gebruiken en wanneer moet je voorzichtig zijn met het gebruik of mag je het niet nemen?

Alprazolam kopen doe je in tablet vorm en de aanbevolen startdosis is 0,25-0,5mg driemaal per dag. Als blijkt dat dit onvoldoende is, raadpleeg je best een arts en hij kan eventueel de dosering verhogen. Als je allergisch bent aan een van de bestanddelen van Alprazolam mag je dit geneesmiddel niet nemen en wordt Alprazolam kopen ten zeerste afgeraden. Indien je ook andere geneesmiddelen gebruikt vermeld je dit best aan je arts of apotheker om zeker te zijn dat er geen negatieve wisselwerking veroorzaakt wordt bij een combinatie van dit geneesmiddel en Alprazolam. Drink ook geen alcohol als je Alprazolam gebruikt, omdat alcohol het effect van dit geneesmiddel zal versterken. Voor vrouwen is het belangrijk dat ze dit geneesmiddel niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tenzij de arts het strikt noodzakelijk acht dit wel te doen. Ook als je borstvoeding geeft mag je dit geneesmiddel niet gebruiken omdat het een effect kan hebben op je baby.

Zolang je niet zeker weet welk effect de tabletten op je hebben is het ten zeerste aangeraden om niet deel te nemen aan het verkeer of machines te bedienen omdat dit geneesmiddel je suf kan maken of concentratieverlies kan veroorzaken. Tenslotte als je bepaalde suikers niet verdraagt meldt dit dan aan je arts voor je het geneesmiddel gebruikt aangezien Alprazolam lactose bevat. Indien je een overdosis genomen hebt of denkt genomen te hebben raadpleeg dan onmiddellijk je arts of apotheker.

Verschijnselen die kunnen duiden op een overdosis zijn: slaperigheid, verwardheid en slaapzucht. In het tegenovergestelde geval, als je een dosis vergeten in te nemen bent kan je het tablet nog nemen indien het tijdstip voor je volgende dosis nog niet bereikt werd. Neem echter geen dubbele dosis om de achterstand in te halen, maar hervat je gewone doseringsschema.

Wat zijn de bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van Alprazolam?

Net zoals bij elk ander geneesmiddel kunnen er ook bij het gebruik van Alprazolam bijwerkingen optreden. Deze bijwerkingen zijn individueel en hangen af van persoon tot persoon, het is goed mogelijk dat je geen enkele van de bijwerkingen ervaart. Ernstige bijwerkingen waarvoor je onmiddellijk een arts moet contacteren indien ze zich voordoen zijn, bijvoorbeeld, geheugenverlies en het geel worden van de huid en het oogwit. Andere bijwerkingen die kunnen optreden zijn, bijvoorbeeld (je vind een volledige lijst in de bijsluiter): slapeloosheid, trillen en beven, verwardheid, geen eetlust, sufheid, enz.

Indien je bijwerkingen ervaart stop dan het gebruik van het geneesmiddel en raadpleeg je arts om de volgende stappen te bepalen.