Priligy dapoxetine kopen

Priligy het nummer één geneesmiddel tegen vroegtijdige zaadlozingen

Priligy bestellen wie zou het moeten doen, en waarvoor wordt het nu eigenlijk gebruikt?

Vooral mannen die te maken hebben met voortijdige zaadlozing, ook wel premature ejaculatie genoemd, hebben baat met Priligy bestellen. We spreken over een voortijdige zaadlozing als de man klaarkomt binnen 1 tot 2 minuten na de aanvang van de seks.

Veel mannen ervaren dit als een drama en Priligy bestellen kan hen hierbij helpen. Priligy is eigenlijk een middel dat het overbrengen van prikkelingen tussen de zenuwcellen beïnvloedt, dit helpt een man om zijn zaadlozing beter beheersen. Op deze manier kan Priligy de duur van de vrijpartij aanzienlijk verlengen.

Volwassen mannen tussen de 18 en 64 jaar oud kunnen Priligy gebruiken om hun vroegtijdige zaadlozing (ejaculatie) te behandelen. Het gebruiken van Priligy stelt de man dus in staat om het klaarkomen uit te stellen en dit zal een positief effect hebben op hun relatie maar ook het vertrouwen van de man weer laten toenemen, dus als ook jij te maken hebt met premature ejaculatie is er maar één remedie: Priligy bestellen.

Wanneer neem ik best Priligy in en waarop moet ik letten?

Priligy bestellen kan in twee doseringen, namelijk 30mg en 60mg. Normaal is dit geneesmiddel enkel verkrijgbaar met recept, dus zal je arts de dosis bepalen die voor jou het meest geschikt is. Het geneesmiddel moet ongeveer een uur voor de geplande seks worden ingenomen als je wilt dat het ook efficiënt werkt.

Het kan gebeuren dat je flauwvalt als je opstaat nadat je Priligy hebt ingenomen. Om de kans hierop tot een minimum te herleiden neem je dit medicijn best in met voldoende water. Als je gedehydradeerd bent, of als je al lang niks gedronken hebt of veel hebt gezweet neem je dit medicijn best ook niet. Ook als je koorts of diarree hebt of je moet overgeven is het beter dat je dit geneesmiddel niet gebruikt.

Het combineren met sommige andere geneesmiddelen kan ook een probleem vormen bij het gebruiken van Priligy. Best is dus dat je eerst je arts of apotheker raadpleegt en hem vertelt welke andere geneesmiddelen je gebruikt om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste wisselwerking ontstaat. Het nuttigen van alcohol wordt afgeraden als je dit geneesmiddel gebruikt.

De aanbevolen dosis is 30mg, deze dosis kan echter naar 60mg verhoogt worden door je arts. Je mag dit geneesmiddel ook niet meer dan één keer per 24 uur innemen. Als je denkt een overdosis te hebben genomen, raadpleeg dan onmiddellijk je arts om de volgende acties te bepalen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Priligy?

Voordat je overgaat tot Priligy bestellen, moet je natuurlijk ook weten dat er, net zoals bij alle andere geneesmiddelen, bijwerkingen kunnen optreden. Bijwerkingen die zeer vaak voorkomen, dit wil zeggen bij meer dan 1 op de 10 mannen zijn: zich duizelig voelen, hoofdpijn en misselijkheid.

Andere vaak voorkomende bijwerkingen, dus bij 1 op de 10 mannen, zijn onder meer: moeilijkheden ondervinden met het krijgen van een erectie of om deze te behouden, je ergert je sneller, een angstig gevoel, moeite hebben met concentreren, beven en nog een paar anderen die je allemaal terugvindt in de bijsluiter.

In zeldzame gevallen kunnen er ook meer ernstige bijwerkingen optreden, zoals stuipen krijgen, flauwvallen of het ervaren van een draaierig gevoel het opstaan, zelfmoordneigingen of veranderingen in je gemoedstoestand. Indien je een van deze laatste bijwerkingen vertoond, stop dan onmiddellijk met het gebruiken van Priligy.

Het gebruik van Priligy door adolescenten onder de 18 jaar is niet toegestaan. Als je arts je groen licht geeft tot Priligy bestellen, wacht dan niet, het zal je helpen je vertrouwen te herwinnen en weer een bevredigende geslachtsgemeenschap te hebben.