Ketoconazol tabletten kopen

 

Heb je last van een schimmelinfectie dan is ketoconazol kopen het beste wat je kan doen.

Ketoconazol kopen, wat zijn de dingen die je zeker moet weten over dit medicijn.

Ketoconazol is een medicament voor het behandelen van schimmels. Meestal schrijven artsen dit geneesmiddel voor bij infecties van de huid met schimmelvorming, zoals op je voeten, of bij een eczeem.
Je kunt ketoconazol kopen in tubes bij je lokale apotheek. Ook in online apotheken kun je ketoconazol kopen. Het geneesmiddel biedt een afdoende werking bij het behandelen van allerlei schimmels.
Hoe moet je dit geneesmiddel nu gebruiken. Wel dat hangt af van het soort schimmel, bij een voetschimmel, bijvoorbeeld, is het van belang dat je de voeten eerst grondig wast voor je het geneesmiddel aanbrengt. Aangezien de schimmeldraden zich niet in de ontstoken plek bevinden, maar een stukje er buiten moet je de crème ongeveer 2 cm breder uitsmeren dan enkel de ontstoken plek. Je moet ook weten dat dit een kuur is en je deze moet afmaken, voor de juiste duur raadpleeg je de bijsluiter.

Zoals je ziet is ketoconazol kopen misschien wel de beste manier om snel en afdoende verlost te worden van schimmels.

Wanneer mag ik geen Ketoconazol gebruiken of moet ik opletten met het aanbrengen ervan?

Je moet zeker geen ketoconazol kopen of gebruiken als je overgevoelig bent aan één of meerdere van de ingrediënten in het medicijn. Voorzichtigheid is ook geboden bij het toedienen van dit medicijn als je overgevoelig bent voor andere middelen die uitslag bestrijden. Wees ook voorzichtig met het smeren van dit medicijn rond je ogen, vermijdt contact en zorg voor de nodige hygiëne om te voorkomen dat je andere besmet.

Als je ook nog andere medicatie gebruikt of pas gebruikt hebt, raadpleeg je best je dokter, hij zal bepalen of je dit medicament mag gebruiken of niet. Vrouwen die zwanger zijn gaan best eerst langs bij hun arts voor ze het geneesmiddel gebruiken. Als je jezelf aan de gebruiksaanwijzing houdt, kun je probleemloos ketoconazol gebruiken tijdens de periode dat je borstvoeding geeft. Het is ook hoogst onwaarschijnlijk dat dit geneesmiddel je mogelijkheid tot het besturen van voertuigen of het bedienen van gevaarlijke machines beïnvloedt.

Wanneer je teveel van het medicament aanbrengt of je gebruikt het te dikwijls, kun je te maken krijgen met de vorming van schimmel of een branderig gevoel ervaren. Mocht jij hier mee te maken krijgen moet je onmiddellijk ophouden met het gebruiken van dit medicijn en je arts contacteren. Indien jijzelf of iemand van uit je omgeving per ongeluk het geneesmiddel heeft ingeslikt, moet een arts worden geraadpleegd.

Indien je merkt dat je een of meerdere keren vergat om het medicijn te smeren, dan is het nutteloos om te proberen dit terug in te halen, ga dan gewoon verder met de normale behandeling. Wat je zeker niet mag doen is een extra laag smeren om de vergeten in te halen. Denk eraan dat dit een geneesmiddel is en dus moet je het ergens bewaren waar kinderen en/of huisdieren niet bij kunnen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van ketoconazol?

Zoals elk geneesmiddel kunnen er ook bij dit geneesmiddel bijwerkingen reden, al wil dit niet zeggen dat iedereen daarmee te maken krijgt. Van ketoconazol zijn de volgende bijwerkingen gekend.

* Vaak :

  • je huid die branderig aanvoelt
  • het rood worden of ervaren van jeuk daar waar het middel werd aangebracht.

* Soms :

  • overgevoeligheid.
  • het ontsteken van je huid door het in contact komen met hinderlijke stoffen, het vormen van blaasjes, schimmel vorming.
  • Bloeden op de plaats waar het middel werd aangebracht, een ongemakkelijk gevoel, het droog worden van de huid, kriebelingen of tintelingen zonder dat daar een directe aanleiding voor is.

De volledige lijst met gekende bijwerkingen is terug te vinden in de bijsluiter. Het is belangrijk dat je steeds de bijsluiter aandachtig leest voor je een geneesmiddel gebruikt.