Domperidon bestellen zonder recept

 

Domperidon een krachtig en efficiënt geneesmiddel tegen misselijkheid.

Wanneer Domperidon kopen en waarvoor wordt het gebruikt?

Domperidon kopen gebeurt meestal als mensen last krijgen of hebben van misselijkheid die ontstaat ten gevolge van het niet goed functioneren van het darmkanaal, migraine of reisziekte.

Dankzij Domperidon nemen de klachten snel af, meestal reeds binnen het uur en het geneesmiddel blijft ook voor ongeveer 6 tot 8 uur werkzaam. Als je jezelf misselijk voelt, of je wilt ervoor zorgen dat je altijd iets in huis hebt mocht je last van krijgt, dan kun je Domperidon kopen.

Domperidon kopen is mogelijk in je online apotheek of gewoon bij de apotheek om de hoek, het wordt zelfs in bepaalde winkels vrij verkocht. Domperidon kopen vereist geen recept, toch is het steeds raadzaam om eerst met een arts of apotheker te overleggen alvorens je een geneesmiddel gaat gebruiken.

Is Domperidon kopen voor mijn kinderen een goed idee? Het antwoord is simpel, als je kinderen ouder zijn dan 12 jaar vormt het innemen van Domperidon geen enkel probleem. Als je kinderen jonger zijn dan 12 jaar, ga je best eerst even langs bij een arts en hij kan eventueel een ander medicijn tegen misselijkheid aanbevelen.

Wanneer mag ik geen Domperidon gebruiken of moet Ik extra voorzichtig zijn met Domperidon?

Gebruik onder geen beding dit geneesmiddel als je overgevoelig bent aan één of meerdere bestanddelen van dit medicijn, of als je een maagbloeding, geperforeerde of geblokkeerde darm hebt, of als je problemen met je lever of je hart hebt. Indien je ook nog andere medicijnen gebruikt is extra voorzichtigheid geboden met het gebruiken van dit medicijn. Contacteer je arts of apotheker om je ervan te verzekeren dat de combinatie van deze medicijnen met Domperidon geen ongewenste wisselwerking veroorzaakt.

Het is niet geweten of dit geneesmiddel al dan niet schadelijk is tijdens de zwangerschap, daarom gaan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven best eerst even langs bij hun arts voordat ze dit geneesmiddel gebruiken.

Deelnemen aan het verkeer of het bedienen van machines kan probleemloos tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Domperidon bevat lactose, dit wil dus zeggen dat als je intolerant bent aan bepaalde suikers je dit moet melden aan je arts voor je het medicijn gebruikt .

Als je een overdosis van dit geneesmiddel nam of denkt genomen te hebben, moet je zo snel mogelijk contact opnemen met je arts of apotheker. De kans bestaat op hartproblemen dus is het mogelijk dat er een ECG-controle zal worden uitgevoerd.

Domperidon is een geneesmiddel en moet dus buiten het bereik van kinderen en huisdieren worden bewaart.

Welke zijn de mogelijke bijwerkingen die kunnen voorkomen als ik Domperidon gebruik?

Net zoals bij alle andere geneesmiddelen kunnen er ook bij het gebruik van Domperidon bijwerkingen optreden. Echter, niet iedereen krijgt hier mee te maken.

Ernstige bijwerkingen, waarbij je onmiddellijk moet stoppen met het gebruiken van dit geneesmiddel en een arts moet contacteren, zijn, onder meer: ongecontroleerde bewegingen van je gezicht of ledematen, stuipen en hartritmestoornissen.

Sommige ander bijwerkingen die gerapporteerd werden vind je terug in onderstaande tabel.

Vaak (minder dan 1 op 10 mensen)

  • Droge mond.

Soms (minder dan 1 op 100 mensen)

  • Angst
  • Rusteloosheid
  • Verlies van zin in seks.

Zelden (minder dan 1 op 1000 mensen)

  • Maag- en darmstoornissen.

Zeer zelden (minder dan 1 op 10000 mensen)

  • Voorbijgaande darmkrampen.

Niet bekend

  • onvermogen om te urineren
  • vergroten van borsten bij mannen
  • uitvallen van de maandstonden.

Voor een volledige lijst van bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van dit geneesmiddel moet je de bijsluiter raadplegen. Lees de bijsluiter steeds aandachtig door voordat je een geneesmiddel gebruikt. Als je twijfels hebt raadpleeg dan je arts of apotheker voor meer uitleg.